استاندار هرمزگان گفت: احزاب با تشکيل جلسات و اقدامات مناسب به سمت ايجاد نشاط و شور انتخاباتي و افزايش مشارکت مردم در انتخابات حرکت کنند و رعايت اخلاق انتخاباتي و قانونمداري بايد محور کار احزاب و تشکلهاي سياسي باشد.
به گزارش روابط عمومي و امور بينالملل استانداري هرمزگان، دكتر جاسم جادري در نشست با احزاب و تشکلهاي سياسي استان هرمزگان با تاکيد بر اينکه همه ما وظيفه داريم در جهت ايجاد همدلي در کشور بکوشيم، عنوان کرد: مسوولان احزاب و نخبگان سياسي متولي هدايت مردم در امور سياسي و اجتماعي و فرهنگي هستند و اگر احزاب و تشکلها براي رسيدن به مقاصد سياسي و به دست گرفتن قدرت غفلت داشته باشند، خسارات جبرانناپذيري خواهيم داشت.
وي ادامه داد: هدف از تشکيل حزب کسب قدرت مشروع براي اداي دين و خدمت به مردم است که اين قدرت نبايد فساد آور باشد و از احزاب درخواست دارم در ابتدا اخلاق سياسي و اجتماعي و فرهنگي را رعايت و از تهمت، تهديد و تخريب يکديگر دوري کنند.
استاندار هرمزگان افزود: نخبگان سياسي هرمزگان، سرمايههاي اجتماعي، فرهنگي و سياسي استان هستند و نبايد اين چهرهها را تخريب و با تهديد و تهمت از صحنه خارج کنيم و بنده با هرگونه تهديد و تضعيف و تخريب نخبگان و احزاب سياسي مخالف هستم و اجازه نخواهم داد کسي با تهديد و تهمت چهره نخبگان سياسي با هر گرايشي را تخريب کند.
جادري با بيان اينکه ما موظف به اجراي قانون هستيم، تصريح کرد: بنده براي اجراي قانون تلاش ميکنم و آخرت خود را براي دنياي ديگران خراب نخواهم کرد و با وجود اينکه ديدگاه سياسي دارم اما الان عضو هيچ حزبي نيستم و از احزاب نيز انتظار دارم به سمت اجراي قانون و همراهي با مجريان قانون حرکت کنند.
وي خاطرنشان کرد: ما مسووليت تمامي نشستها، جلسات و همايشهايي که احزاب به صورت قانوني درخواست آن را ارائه کنند، خواهيم پذيرفت و از احزاب ميخواهيم براي فعاليت سياسي از طريق قانون اقدام کنند.
نماينده عالي دولت در استان هرمزگان اضافه کرد: فعاليت احزاب منجر به تشويق و مشارکت عمومي در زمينههاي مختلف از جمله انتخابات خواهد شد و کار حزبي نوعي کار فرهنگي است و حزبي که براساس ادب و اخلاق و با برنامه کار کند، موفق خواهد شد.
جادري با تاکيد بر اينکه احزاب بايد برنامههاي سياسي و اجتماعي و آموزشي داشته باشند و اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهند، بيان داشت: ما به هيچ حزب و جرياني اجازه تعرض به خطوط قرمز نظام را نميدهيم و پاسدار حراست و حفاظت از خطوط قرمز نظام اسلامي هستيم و اگر بنا باشد اساس نظام مورد هجمه و سوء استفاده قرار گيرد در مقابل آن خواهيم ايستاد.
وي گفت: دولت تدبير و اميد خود را مکلف کرده از راي مردم امانتداري و پاسداري کند و مقام معظم رهبري نيز فرمودهاند که راي مردم حق الناس است و ما در اين راستا گام برميداريم.
استاندار هرمزگان ادامه داد: اميدواريم احزاب با تشکيل جلسات و اقدامات مناسب به سمت ايجاد نشاط و شور انتخاباتي و افزايش مشارکت مردم در انتخابات حرکت کنند و رعايت اخلاق انتخاباتي و قانونمداري بايد محور کار احزاب و تشکلهاي سياسي باشد.
جادري با بيان اينکه دولت يازدهم براساس اعتدال گرايي براي فراهم کردن زمينه مشارکت همه احزاب و گروههاي سياسي تلاش ميکند، اظهار داشت: احزاب نيز در اين برهه حساس براي تشويق و مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنند.
وي خواستار تقويت و حفظ روحيه همدلي و وحدت در استان هرمزگان شد و عنوان کرد: امروز يکي از مهمترين دغدغههاي ما در هرمزگان تامين آب شرب مردم است و پس از 16 سال خشکسالي در سال گذشته ميانگين بارندگي در استان به 59 ميليمتر رسيده است.
نماينده عالي دولت در استان هرمزگان افزود: بهبود وضعيت بهداشت و درمان و راههاي روستايي در هرمزگان نيز از جمله ديگر دغدغههاي ما محسوب ميشود.
جادري يادآور شد: همچنين ما تلاش کرديم در انتصابات مديران در هرمزگان به صورت سياسي و جناحي عمل نکنيم و انتصابات با رعايت اعتدال و عقلانيت و براساس اصل شايسته سالاري انجام شد.
وي بر تقويت نيروهاي ماندگار و بومي در استان هرمزگان تاکيد کرد و گفت: تاکنون در استان به اندازه اين دوره مدير بومي منصوب نشده بود و اين امر براساس اعتقاد بنده براي رشد نيروهاي بومي و ماندگار هرمزگان صورت گرفت.
بيان نظرات و دغدغههاي نمايندگان
احزاب هرمزگان
شايان ذکر است؛ در ابتداي اين نشست مسعود پاکزاد مشاور استاندار هرمزگان در حوزه روابط عمومي و امور بينالملل، بيان داشت: استاندار هرمزگان در 18 ماه گذشته اين استان را در فضايي آرام اداره کرده و اين جلسه نيز براي استفاده از نظرات مشورتي احزاب مختلف تشکيل شده است.
در ادامه نمايندگان و دبيران احزاب فعال در استان هرمزگان به ارائه نظرات خود پرداختند.
محمد دريانوس نماينده خانه کارگر و حزب اسلامي کار در هرمزگان اظهار داشت: جامعه کارگري حدود نيمي از جمعيت استان هرمزگان را تشکيل ميدهد که در عرصههاي مختلف نقش مهمي ايفا ميکنند و ما تلاش ميکنيم از جامعه کارگري در مجلس و ديگر مناصب نيروها و نمايندگاني داشته باشيم.
نماينده جامعه روحانيت مبارز هرمزگان نيز عنوان کرد: در مسائل سياسي بايد تقواي سياسي را رعايت کنيم و جامعه روحانيت مبارز استان هرمزگان در جهت تحقق خواستههاي مقام معظم رهبري گام برخواهد داشت.
در ادامه ناصر احمدي دبير حزب مردمسالاري استان هرمزگان گفت: احزاب ضمن بيان مشکلات در اين جلسات راهکارهاي مناسب براي رفع مشکل را نيز ارائه دهند.
در بخش ديگري از اين نشست محمود رئوفي دبير حزب اعتماد ملي هرمزگان و عضو مجمع مشورتي استان، گفت: چنين جلساتي بايد بيشتر برگزار شود و امروز ما در دوران طلايي قرار داريم که تمامي ارکان نظام هماهنگي دارند و شاهد حاکميت دوگانه و يا افراطيگري نيستيم.
وي ادامه داد: ميتوانيم در هرمزگان کارهاي کليدي و اساسي در سال انتخابات انجام دهيم و نيازمند تشکيل جبهه متحد سياسي و اجتماعي و فرهنگي در استان هستيم که مسائل استان را به خوبي پيگيري کند و رقابتي ايجاد شود تا نيروهاي جديد و خوبي از هرمزگان به مجلس بروند.
موسي کهورينژاد بندري دبير حزب کارگزاران سازندگي هرمزگان نيز در اين جلسه بيان داشت: اين جلسات بايد داراي موضوع و خروجي مناسب باشد و نياز است از احزاب نظرخواهي و به آنها بها داده شود.
وي گفت: يکي از مشکلات در گذشته اين بوده که هياتهاي اجرايي استاني و شهرستاني انتخابات در هر دولت از گروه خاصي انتخاب شده اند در حالي که افراد معتمد و خوبي در هرمزگان داريم که ميتوان از آنها استفاده کرد.
همچنين عليرضا درويشنژاد دبير مجمع فرهنگيان اسلامي هرمزگان در ادامه عنوان کرد: خوشبختانه در مدت اخير چالشي در حوزه سياسي استان هرمزگان نداشتهايم که ناشي از نگاه دولت تدبير و اميد براي ايجاد فضاي باز و فعاليت احزاب بوده است و ما براي برگزاري انتخاباتي باشکوه نيز تعاملي سازنده خواهيم داشت.
هدي صالحي دبير جمعيت زنان نوانديش مسلمان هرمزگان نيز اظهار داشت: اين حزب نوپا و تازه تاسيس يکي از اعضاي شوراي هماهنگي اصلاحطلبان کشور است.
وي گفت: ما از بين زنان واجد شرايط نامزدهايي براي انتخابات مجلس خواهيم داشت و به دنبال مشارکت بيش تر مردم در انتخابات هستيم و اميدواريم حداقل 30 درصد مجلس آينده را زنان تشکيل دهند.
در ادامه آناهيتا احترامي مسوول مجمع زنان اصلاحطلب استان هرمزگان تصريح کرد: زنان با وجود داشتن نيمي از جمعيت کشور اما در حوزههاي مديريتي به اين حد مورد توجه قرار نگرفتهاند که اميدواريم در اين راستا تلاش شود.
همچنين ابراهيم معتمدي نماينده جبهه پيروان خط امام و رهبري در هرمزگان نيز بيان داشت: ما نگران انتخابات آينده نيستيم چون تاکنون تمامي انتخاباتها در نظام اسلامي تحت حمايت تمامي اقشار جامعه برگزار شده است و امور سياسي بايد به دست احزاب سپرده شود.
در اين نشست بهروز اکرمي معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار هرمزگان با بيان اينکه امسال دو انتخابات مهم در سطح استان و کشور برگزار ميشود، بيان داشت: احزاب سياسي موتور محرکه فعاليت سياسي هستند و از آنها انتظار داريم با ديد باز منجر به ايجاد نشاط سياسي در جامعه شوند.
وي اضافه کرد: ما به عنوان دولت ميتوانيم بسترساز و تسهيل کننده باشيم و کارکرد احزاب فعاليت سياسي است و به هر ميزاني که احزاب فعال تر باشند انتخاب مردم هم بهتر خواهد بود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: احزاب در ايجاد بستر پرشور و نشاط انتخاباتي در استان کمک کنند.